Dit is wie we zijn!

Geen koppen, maar vakmensen

“Ik had me na wat omzwervingen ingeschreven als lasser bij een vacaturebank. De Groot PiT belde mij omdat ze mij nog kenden uit de tijd dat ik bij De Groot Lasopleidingen mijn diploma haalde. De klik was er nog steeds. De Groot zag dat ik graag wilde en zorgde ervoor dat ik kansen kreeg. Ik ben aan de slag gegaan als pijpfitter en heb in die tijd al mijn lasdiploma’s behaald. Ik heb zelfs in de avonduren nog lesgegeven in het zuivellassen. Het gaf mij echt een kick om mijn ervaring en kennis met anderen te delen. Inmiddels heb ik een vaste baan bij een leuk bedrijf. Maar het is dankzij mijn uitzendwerk bij De Groot PiT dat ik heb ontdekt waar mijn passie en kracht ligt.”

Deze woorden van één van onze voormalige werknemers zeggen precies wat De Groot Personeel in Techniek doet: het op een persoonlijke manier verbinden van de juiste werkgevers met het juiste technische personeel. Bemiddeling, advies en ontwikkeling is waar het om draait. Zoals één van onze opdrachtgevers het verwoordt: “Als wij een specifieke kracht zoeken voor een wat langere periode dan weten zij welke persoon past. Je krijgt nooit zomaar iemand toegestuurd. Ze zijn kwalitatief goed. En ze worden zo nodig opgeleid via een van de samenwerkingspartners.”

Netwerk en opleiden

Onze absolute meerwaarde is de samenwerking met diverse opleidingspartners zoals SVM ( Stichting Vakopleiding Metaal) en het Lasinstituut . Hier kunnen we onze kandidaten testen op hun competenties en indien nodig verder scholen en/of certificeren voordat de kandidaat wordt bemiddeld.

Maatschappelijk verantwoord

Wij houden van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Iedereen die wil en kan verdient een plek op de arbeidsmarkt. Binnen de werktuigbouw lukt het bijna altijd om voor iedereen een werkplek te vinden waar hij of zij tot zijn recht komt en zich kan ontwikkelen.

Jack Beerendonk (MCS Plaat & Constructiewerk B.V.): “Ze blijven altijd positief en zoeken naar mogelijkheden.”