Professionals

Voor professionals

Zit jij op je plek? Of wil je kijken wat er nog meer mogelijk is?

Je bent misschien nog niet echt op zoek naar een andere baan. Maar je bent wel benieuwd naar andere kansen. Om te ontdekken welke talenten je nog meer hebt of om jezelf te ontwikkelen. De Groot helpt je erbij. Wij hebben 25 jaar ervaring met werk in de metaal, we kennen de markt door en door en we delen ons brede, landelijke netwerk graag met jou. Dat het als een familie voelt kan kloppen, want persoonlijk contact is bij ons waar het om draait. Alleen als je elkaar kent, kun je ervoor zorgen dat iedereen op de juiste plek belandt. En dat maakt het werk voor iedereen wel zo leuk!

Opleidingen

Opleiding en (persoonlijke) ontwikkeling zorgen ervoor dat je werk uitdagend blijft, dat je nieuwe doelen kunt stellen en dat je je kunt specialiseren op datgene dat jij interessant vindt. Hier krijg je bij ons en bij onze partners alle gelegenheid voor.

Boventallig?

Ben je door een reorganisatie boventallig en moet je gedwongen afscheid nemen van je huidige werkgever? Dat is tegelijkertijd een kans om verder te kijken naar je mogelijkheden, op weg naar een nieuwe baan. ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Hoe kom ik daar?’. We helpen graag. We hebben hier diverse samenwerkingspartners voor.

Ontdek wat past bij jou!

In welke functie word jij gelukkig? Als je daar nog over twijfelt, is misschien jobcoaching voor jou een goed idee. Jobcoaching omvat alles dat nodig is om ervoor te zorgen dat jij in je kracht komt. Dat kan begeleiding of training zijn, zodat jij je werk goed en zelfstandig kunt doen. De jobcoach onderzoekt samen met jou en je werkgever welke eventuele aanpassingen of voorzieningen nodig zijn. Zo wordt duidelijk welke vaardigheden jij wilt ontwikkelen, wat je wilt leren en welke dingen je lastig vindt. De jobcoach is jouw persoonlijke begeleider op je nieuwe werkplek. De Groot is ook gespecialiseerd in het coachen van mensen die werken in de metaalsector en/of lastechniek.