Praktische informatie

Werken voor De Groot Personeel in Techniek

De Groot Personeel in Techniek heeft meer dan 27 jaar ervaring in de metaalbranche en kent deze arbeidsmarkt als geen ander; hierdoor kun jij profiteren van een breed netwerk aan relaties met betrouwbare werkgevers, ook als je ZZP’er bent! Verder kunnen wij jou de mogelijkheid bieden om jezelf verder te ontwikkelen 

Als jij op zoek bent naar een baan of nieuwe uitdaging in de metaal, kun je een kijkje nemen tussen de beschikbare vacatures óf je aanmelden voor de Vacature Alert; waardoor je direct op de hoogte gehouden wordt als er een interessante vacature beschikbaar komt!

Zitten er meerdere gave vacatures voor jou tussen of juist geen een? Laat dan hier jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op om samen te kijken naar een passende job voor jou! 


CAO

De back-office van De Groot Personeel in Techniek is uitbesteed aan One People Services , dat de ABU CAO toepast.
Hierin is het fasesysteem vastgelegd; jouw rechten zijn afhankelijk van de fase waarin jij zit.

Fase A: 78 gewerkte weken
Fase B: 2 jaar en/of 8 contracten


Verzuimprotocol

In geval van ziekte dient u zich voor aanvang van de werktijd maar uiterlijk voor 10:00 uur ’s morgens persoonlijk ziek te melden bij zowel de opdrachtgever waar u werkzaam bent als bij De Groot Personeel in Techniek. Hiervoor bel je: 076 54 39 078 

Als de eerste ziektedag valt op een zaterdag of zondag dan meldt u zich, de maandag die daarop volgt, ziek bij de opdrachtgever en De Groot Personeel in Techniek. Werkt u normaal gesproken ook in het weekend en wordt u ziek op zaterdag of zondag, dan meldt u zich op de eerste dag ziek bij de opdrachtgever en de maandag die daarop volgt bij De Groot Personeel in Techniek, via 076 54 39 078.


One People Services

Het raadplegen van je loonstrook en invullen van gewerkte uren, doe je met behulp van je persoonlijke inlogcode via het portaal van One People Services. Klik hier om naar het portaal te gaan.


Veranderingen in de wet Arbeidsmarkt in Balans

Klik hier om een kijkje te nemen in de veranderingen die plaatsnemen vanaf 1 januari 2020.