Over De Groot

Over de Groot

Het op een persoonlijke manier verbinden van de juiste werkgevers met het juiste technische personeel. Dát is de kracht en de passie van De Groot. En dat zie je in alles terug.

Ons verhaal begint in 1992 als onze eigenaar Wim de Groot start in het lasonderwijs. In 1996 begon hij vervolgens zijn eigen lasschool: De Groot Lasopleidingen. Later startte hij De Groot Uitzendbureau. Van daaruit koppelde hij als echte doener en verbinder mensen en organisaties aan elkaar. Dat doet hij nog steeds, maar inmiddels ligt zijn focus op waar zijn hart ligt: het realiseren van optimale, langdurige matches tussen mensen en organisaties.

Wim zet daarvoor steeds zijn deskundigheid, betrokkenheid én enorme netwerk in. Hij kent de technische markt door en door, de markt kent hem. Zij vertrouwen op deze gepassioneerde ondernemer die daarnaast voorzitter is van de examencommissie handvaardigheidsopleiding van het Nederlands Instituut voor Lastechniek. Een opdrachtgever verwoordt het zo: “De Groot combineert twee waardevolle dingen: technische kennis en het vermogen om mensen te lezen. Zo weet hij steeds de juiste partijen met elkaar in contact te brengen of werknemers te inspireren zich in iets verder te ontwikkelen.”