made my therapists

Alle vitamines op één plek bij Vrovit

favicon
Klantenservice

Betalingsmogelijkheden

Verzending & Retouren

Contact opnemen

Vragen?

Wil je meer weten over onze producten?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Liposomale vitamines

Het verschil tussen ”normale” en liposomale vitamines is de wijze waarop de inhoudsstoffen verpakt zijn. Liposomale vitamines worden verpakt door kleine vetachtige ”bubbels” die bestaan uit de zogenaamde liposomen. Deze laag met bubbels zorgt ervoor dat de inhoud veilig en volledig bij de menselijke cellen terechtkomen. De meeste vitamines in de gebruikelijke vorm of kwaliteit worden slecht opgenomen door het menselijk lichaam. Er zijn wetenschappen die zeggen dat van alle geen liposomale supplementen zo’n 10 tot 80% wordt opgenomen in het bloed en slechts 5% hiervan daadwerkelijk in de lichaamscellen terecht komen.

Voordelen van liposomale vitamines

Liposomale vitamines kennen verschillende voordelen ten opzichte van de supplementen zonder laag liposomen. Hier een aantal voordelen opgesomd:

De inhoud oftewel de ingrediënten komen in zuivere en onaangepaste vorm in de lichaamscellen. De dosering kan hierdoor worden verkleind, wat geld besparend werkt.

In tegenstelling tot vele slechte supplementen waarbij slechts 5% in de lichaamscellen wordt opgenomen, wordt er bij liposomale supplementen 100% opgenomen.

De vitamines kunnen onbeschadigd het maagzuur overleven, eenmaal in de dunne darm wordt het gelijk in de bloedbaan opgenomen.

Werking liposomen

De liposome vetbolletjes bestaan uit een lichaamseigen stof. Doordat het menselijk lichaam dit ook op deze manier herkent worden de vitamines met liposome laag super snel opgenomen in de bloedbaan. In de afbeelding hieronder zie je het tweede proces dat plaats gaat vinden. Het liposomale vetbubbeltje gaat namelijk versmelten met de celwand, dit komt doordat ze beide uit dezelfde stof bestaan (choline). Na het versmelten wordt de actieve stof in de kern afgegeven aan het lichaamscel.
Probiotica Super

€ 5,99

Vitamine C 1000

€ 5,99

Canberry Extract

€ 5,99