Vacatures

Terugkerende kandidaten

Bij een positieve ervaring is kandidaat tot 5 keer vaker bereid om terug te keren bij een bureau.

Een positieve ervaring tijdens een contact met een bureau, zorgt ervoor dat uitzendkrachten of gedetacheerden tot wel 5 keer vaker bereid om weer met dat bureau in zee te gaan bij een volgende zoektocht. Het hardnekkige tekort aan personeel blijft succesvol talent herplaatsen een topprioriteit. Zeker nu twee derde (66%) van de uitzendkrachten en gedetacheerden over de hele wereld overweegt voor een vaste baan te gaan.

Wat betreft de keuze voor een arbeidsbemiddelingsbureau, liggen er volgens onderzoek van recruitmenttechbedrijf Bullhorn kansen voor bureaus om te werken aan duurzame relaties door aan de verwachtingen van het talent te voldoen. De topprioriteiten voor uitzendkrachten en gedetacheerden zijn bijvoorbeeld: toegang tot aantrekkelijke functies (42%), positieve ervaringen in het verleden (24%) en een goede reputatie (15%). En 80% had interesse in het deelnemen aan omscholings-, bijscholings- of certificeringsprogramma’s aangeboden door het bemiddelingsbureau.

Ook bij De Groot Personeel in Techniek hebben we deze ervaring! Wij zorgen ervoor zorgen dat personeel een goede ervaring heeft met het zoeken naar een nieuwe baan en besteden we aandacht aan de wensen en mogelijkheden van de kandidaat en zorgen we dat die goed op zijn plek komt.

(bron: https://www.werf-en.nl/bij-positieve-ervaring-is…/)